Skip to content

Pyhäjoen kirjasto

Pyhäjoen kirjaston kuulumisia

Vielä ehtii, jos on nopea, tulla lainaamaan leffoja pyhiksi. Meiltä niitä saa ilmaiseksi.

Olemme hankkineet nyt dokumentteja ja lasten- ja nuorten dvd-levyjä. LPL-Videon mukavissa ohjelmissa ollaan Lapissa ja Yhdysvalloissa.  Amerikkaa asuntovaunuillen -ohjelmassa on komeita maisemia Amerikan kansallispuistoista. Ruskan jälkeen kuuluu Hiljainen Lappi -sarjaan, jossa vaelletaan melankolisen kauniissa maisemissa. The Finnish Arctic -ohjelmassa tavataan kymmeniä Lapin lintuja ja kuullaan Eero Saarisen karismaattista ääntä.

Miesten vuoro ei varmaan esittelyjä kaipaa. Koirien hyvinvointi -dvd:ssä neuvoja jakaa koirien luonnonmukaista ja pehmeää kasvatusta kannattavan KIVA-teamin Liisa Tikka. The Imaginarium of Dr. Parnassus ei ole dokkari, vaikka ekstroissa semmoisiakin on. Se on Monty Pythonista tutun Terry Gilliamin leffa, joka jäi nuorena kuolleen Heath Ledgerin viimeiseksi.

Suositun Houkutus -sarjan ensimmäisen elokuvan saa nyt meiltäkin. Risto Räppääjä ja polkupyörävaras on toinen hittielokuva. Sandybellen monet 1980-luvulla kasvaneet muistavat suttuisina videokasetteina. Kuudella dvd:llä on julkaistu nyt kaikki sen 47 jaksoa hyvällä kuvanlaadulla. Eläköön kuvat! -blogissa on enemmän tietoa Sandybellistä.

Advertisement

Avainsanat: , , , , , , , , ,

%d bloggaajaa tykkää tästä: