Skip to content

Pyhäjoen kirjasto

Pyhäjoen kirjaston kuulumisia

Lapsille:

Ipanapa 3

Ipanapan uusin osa on yhtä valloittava kuin aiemmatkin. Nyt tanssitetaan lapsia popin, rokin, hevin ja diskon tahtiin. Mukana artisteja Paula Koivuniemestä ja Anna Puusta Hevisaurukseen ja Timo Rautiaiseen.

Herra Heinämäen Lato-Orkesteri: Äiti venyy

Pyhäjoellakin vieraillut Herra Heinämäki eli Heikki Salo kumppaneineen. Osa lauluista on tuttuja Pikku Kakkosen sarjasta.

Jatsia ja tangoa:

André Sumelius Quartet: Victory Songs

Rumpali Sumeliuksen lempeää perusjatsia, jota kuuntelee mielellään. Sopii erityisesti illan hämäriin hetkiin. Alttosaksofoni hyväilee ja lämmittää.

Aleksi Ranta Group: Long Lost LJ

Oululainen kitaristi jatsailee tunnelmasta toiseen, hempeästä svengaavaan. Välillä ollaan hyvinkin moderneissa maisemissa. Muutamalla raidalla erikoisempia sävyjä luo haitari. Aleksi Ranta Group vieraili eri kokoonpanolla Raahen Rantajatseilla vuonna 2005.

Johanna Juhola Reaktori: Tango Roto Live

Argentiinalaista tangoa pikantisti modernisoituna. Ensimmäisen raidan sämplätty miesääni on mykistävä. Juholan oman luokituksen mukaan tämä on fantasiatangoa.

Poppia ja iskelmää:

Rihanna: Loud

Miljoonia myynyt dance- ja hiphop-levy. Rihanna oli vain 17-vuotias julkaistessaan ensimmäisen levynsä ja tämä on jo viides.

Kaija Koo: Irti

Kaija Koo on saanut taustalleen tanssibiitit. Biisintekijöinä mm. Jippu ja Apulannan Toni Wirtanen.

Virtuoso: Suuren meren suolaa

Virtuoso on klassisista laulajista koostuva kvartetti, joka esittää tunnettuja Riku Niemen orkesteri taustallaan vanhoja iskelmiä ja uudempia pop-kappaleita. Suuren meren suolaa on julkaistu vuonna 2006.

Mainokset

Avainsanat: , ,

%d bloggers like this: